Kaladjurdjević-Rafailovići
  Opremljeni apartmani na samoj obali.
  Struja Voda WI-Fi

 • Kaladjurdjevic
 • Kaladjurdjevic

  U centru mesta!

 • Kaladjurdjevic

  Kafić u dvorištu-prijatno mesto za odmor!

 • Kaladjurdjevic

  Terasa sa pogledom na more!

 • Kaladjurdjevic

  Blizina plaze!

 • Kaladjurdjevic

  Sobe sa pogledom na more!

 • Kaladjurdjevic

  Apartmani razlicitog kapaciteta!

Servisi

Svakodnevno čišćenje i iznošenje smeća, zamjena posteljine svakih sedam dana, a peškira po potrеbi. Usluga pranja veša se plaća dodatno u dogovoru sa sobaricom.

Opis

Apartmani Kalađurđević su smješteni u prijatnom okruženju, na samoj obali mora, u Rafailovićima. U neposrednoj blizini se nalaze mnogobrojni kafići, restorani, prodavnice, apoteka, ambulanta, dječija igraonica- sva potrebna infrastruktura i sadržaji koji garantuju ugodan odmor.
Ono što ove apartmane čini posebnim je dvorište koje predstavlja rijetko sačuvanu oazu zelenila i primorske arhitekture. Gosti mogu koristiti ovaj prostor, opremljen baštenskim garniturama, za popodnevni odmor u hladovini ispod vinove loze ili uživati uz jutranju kafu u predivnom pogledu na ostrvo Sveti Nikola. Spoljašnju cjelinu predviđenu za opuštanje i odmaranje upotpunjuje kafe-bar urađen u stilu slikarske galerije, smješten u dijelu dvorišta uz samo šetalište.
Sobe i apartmani Kalađurđević predstavljaju odličnu varijantu za komforan odmor po pristupačnim cijenama! Gostoprimstvo, usluga i blizina mora ostavljaju samo lijepe uspomene.
Sve sobe imaju besplatan internet, TV, klima uređaj, kupatilo, mini kuhinju (frižider, rešo, električno kuvalo, posuđe).
Sa prostranih terasa se pruža direktan, predivan pogled na more, ili na ovo mediteransko naselje.
U prizemlju kuće je hol gdje gosti mogu ostaviti opremu za plažu, dječija kolica, igračke.
Naročitu pogodnost za odmor sa djecom predstavlja blizina pješčane plaže, koja je dio prelijepe Bečićke plaže duge 2 km. Popularna plaža Kamenovo udaljena je 5 min hoda.
Za sve one koji vole šetnju, idealan izbor predstavlja šetnja lijepo uređenom promenadom koja vodi do Budve i budvanskog Starog grada. Osim tom pješačkom maršrutom do Budve se može doći i taksijem, ili lokalnim autobusom ( autobusko stajalište udaljeno je 300m).
U slučaju zainterеsovanosti gostima nudimo i usluge transfera od aerodroma do kuće,i obratno, kao i mogućnost organizovanja izleta na teritoriji Crne Gore, kao i susjednih država.